Självkänslakurs

 

För dig som vill må bättre

Om du länge arbetat med dig själv utan de resultat du vill ha eller om dina förväntningar inte speglar det liv du lever idag, är jag övertygad om att denna kurs kan ge dig de pusselbitar och verktyg som du behöver. Genom kursen stärker vi tillsammans din relation med dig själv för att du ska kunna ta bättre beslut, trivas bättre med dig själv, minska din oro och öka din livsglädje.

Kursdel 1

Vision, värderingar, behov

Vi kartlägger först vart du befinner dig och de utmaningar som du har framför dig. Vi går igenom dina visioner och vad du vill ha för förändring eller klarhet när kursen är klar. Vi går igenom dina värderingar och behov för att se hur dina vanorna stämmer överens med det som är viktigt för dig. Vi skapar en plan för hur du kan skapa ett liv som stämmer bättre överens med den du vill vara.

Rädslor, egenskaper

Här hjälper vi dig att få bukt med din inre osäkerhet. När vi inte når våra mål handlar det ofta om att vi har rädslor som står i vägen och blir som ett motstånd, trots att vi tycker att vi försöker allt vi kan med vår förändring. Ibland kan förvirringen handla om att vi saknar en tydlig riktning och inte vet vilket vårt nästa steg ska vara. I denna kursdel hjälper vi dig att reda ut knutarna så du kan bli tydligare i vem du är och vad du vill.

Kursen hjälper dig att förstärka dina positiva egenskaper för att du lättare ska nå din önskade förändring och kunna glädjas över vem du är. Vi fokuserar även på att ta fram egenskaper inom dig som du kommer att behöva för att fortsätta din resa framåt.

Motivation

Att ta reda på vad som driver oss i olika situationer är avgörande för att vi ska kunna nå det vi vill. Om jag inte gör det som jag blir motiverad av kommer det ta betydligt längre tid för mig att lyckas. När jag vet vad jag vill och varför jag vill det blir vägen mycket enklare och tydligare att nå mina mål. Min vision är att fler ska nå sin fulla potential utan att behöva ta omvägar eller “råka” köra av motorbanan vid fel avfart i livet.

Självbild och valda sanningar

I kursen lär du dig också att genom olika övningar förändra din bild om dig själv. Många gånger låter vi gammalt bagage påverka oss upp i vuxen ålder vilket försämrar livskvaliteten. Livet blir bättre med en bättre självbild. Valda sanningar härstammar ofta från förr, när händelser påverkat oss emotionellt. Det fantastiska är att detta går att förändra till något gynnsamt. I stärkandet av din självkänsla inser du att du är den som har makten att påverka ditt mående och ditt liv.

Kursdel 2

Känslohantering, relationer

För att få en bra självkänsla behöver vi förstå oss själva och det gör vi bäst genom våra känslor. Genom att ta reda på vilka känslor som är mest gynnsamma i ditt liv och vilka du eventuellt behöver förminska för att fylla på med nytt innehåll krävs en ärlig inventering. I denna del går vi igenom vad du brukar känna och varför du känner på det sätt som du gör. Vi tittar även på hur du kan skapa mer av de känslor du verkligen vill uppleva i ditt liv.

Framtid och feedback

I sista delen av kursen fokuserar vi på din framtid och bygger nya vanor som du kan leva efter för att fortsätta lyckas med det du tar dig för. Vi avslutar också med att sammanfatta alla dina framsteg som du gjort i denna resa med dig själv.

 

Efter kursen kommer du ha fått:

  • En ökad medvetenhet om vem du är
  • En större effektivitet i det du gör
  • Ökat fokus och mer närvaro
  • En förstärkt tro på dig själv, dina kvaliteter och förmågor
  • En minskad stress och ökad känsla av trygghet
  • Mer livsglädje
  • En sund kontroll över ditt liv
  • En ökad kontakt med dina behov
  • En tydlighet i din kommunikation
  • Starkare relationer då du hanterar konflikter bättre

Din investering:
2.500 kr inkl. moms.
Det går att dela upp betalningen på fakturan om önskemål finns.

Hur anmäler jag mig till kursen?
Nämn rubriken med “Anmälan till Självkänslakurs” och skicka ett mejl till malin@drivkraften.one
Om du inte fått svar inom två arbetsdagar, skicka ditt mejl igen.

Var?
Kursen är webbaserad och varar i sex veckor.
Hur?
Varje vecka får du en inspelad föreläsning med mig och arbetar sedan med dina hemuppgifter.

Inga förkunskaper krävs.

Malin Rosén som är din handledare är utbildad Kognitiv Coach och Terapeut, med flera års erfarenhet av att ha jobbat med förändringsprocesser.