Rehabilitering för ätstörningar

Välkommen till ett friskare liv!

Vill du bli frisk? Grattis och varmt välkommen till mig. Som terapeut kommer du samarbeta med mig, Malin Rosén. Jag arbetar som terapeut och coach med inriktning på ätstörningar. Jag driver idag en unik och evidensbaserad behandlingsmetod inom ätstörningar. Huvudfokuset är coaching och kognitiv beteendeterapi.

I mina samtal fokuserar jag mest på tankarna, känslorna och självkänslan. Du får hjälp med att bygga upp ett friskt tanke- och levnadssätt med konkreta verktyg för att också kunna hantera och förebygga t ex panikattacker eller ångest. Du får en ökad medvetenhet och förståelse för hur din ätstörningar fungerar så du kan ligga steget före. Du får också hjälp med att stärka din självkänsla då den är grunden till att du känner dig otillräcklig.

Man får vara med och påverka sin egen behandling hos oss vilket många värdesätter högt. Det är ett samarbete mellan mig som terapeut och dig som klient. Att man får möjligheten att vara med och påverka sin behandling och ta eget ansvar påverkar motivationen positivt.

Upplägget är på 10 träffar, kan genomföras fysiskt och digitalt. Behandlingen individanpassas, ibland behövs fler samtal och ibland mindre. Behandlingen sker med ett samtal på 1h i veckan med tillhörande hemuppgifter och övningar.

Från familjer och klienter får jag ofta höra att känslan hos mig är lättare och mer förtroendeingivande än de tidigare upplevt. Att dom känner sig sedda på ett sätt de inte gjort tidigare. Jag är väldigt avslappnad som terapeut och den känslan smittar av sig, säger mina klienter. De känner att de kan vara sig själva och berätta vad som helst i rummet. Många berättar också att de går ifrån våra samtal med mer klarhet och glädje än vad de hade när de först kom.

Känslan hos mig är motiverande och lättsam. Du ska kunna känna en markant förbättring i ditt mående från varje samtal. Du ska känna att du kan lita på dig själv, tycka allt mer om den du är och byta ut självsaboterande tankar till mer gynnsamma.

Digitalt program för ätstörningar

För den som föredrar att arbeta med sin problematik på egen hand går det att kombinera vår terapi med de digitala programmet för ätstörningar som vi erbjuder. Detta program ger dig allt du behöver för att leva med mindre stress och mer glädje, fri från ätstörningar. Kursen består av 39 lektioner och riktar sig till både drabbade och anhöriga inom problematiken. Du har tillgång till kursen i 12 månader och kan genomföra den helt på distans. Skapare av kursen är Malin Rosén som föll ner i en allvarlig ätstörning under tonåren men som har jobbat sig upp till att idag vara helt frisk och utbildad terapeut.

Vem är kursen för? Om du lider av ätstörningar och bestämt dig för att du vill bli frisk får du med denna kurs en bra grund att stå på. Om du befinner dig i svår svält måste du först ta itu med de problemen innan du beställer kursen. I kursen får du konkreta tips och verktyg för hur du ska jobba med dig själv för att bli frisk. Kom ihåg att det trots allt är du som kommer göra jobbet med dig själv och det är inte alltid en dans på rosor. Jag, Malin, visar dig vilka vilka ”skor” du kan ta på dig och vilken ”väg” du kan välja, men det är du som behöver ta på dig dessa ”skor” och vandra denna resa framåt och starta ditt tillfrisknande mot den riktning som är rätt för dig.

För att du ska få ut så mycket som möjligt av kursen bör du kunna skriva under på dessa punkter:

  • Du vill ta tag i grundorsaken till att du blev sjuk och jobba för att för att bli frisk och fri på riktigt.
  • Du är redo att leva mer i den friska delen av dig själv och ta reda på vem du är i det friska.
  • Du har en känsla av att det är dags nu och börjar känna dig redo att tillfriskna, på riktigt.
  • Du känner dig stundtals för stark för att fortsätta tillåtas att hållas tillbaka av ätstörningen.
  • Du är redo att möta och låsa upp de blockeringar som står i vägen för att du ska kunna tillfriskna och finna allt det du önskar i ditt framtida friska liv.

Pris: Just nu har jag ett erbjudande på 2995 kronor inkl moms (ordinarie pris: 4995 kronor inklusive moms ).

Läs mer här: http://www.mindrecap.se/kurs/