Kurser

Kurser för dig som vill ha ett friskare liv.

Vill du bli frisk? Grattis och varmt välkommen till mig. Som terapeut kommer du samarbeta med mig, Malin Rosén. Jag arbetar som terapeut och coach med inriktning på ätstörningar. Jag driver idag en unik och evidensbaserad behandlingsmetod inom ätstörningar. Huvudfokuset är coaching och kognitiv beteendeterapi.

Självkänslakurs

För dig som vill må bättre

Om du länge arbetat med dig själv utan de resultat du vill ha eller om dina förväntningar inte speglar det liv du lever idag, är jag övertygad om att denna kurs kan ge dig de pusselbitar och verktyg som du behöver. Genom kursen stärker vi tillsammans din relation med dig själv för att du ska kunna ta bättre beslut, trivas bättre med dig själv, minska din oro och öka din livsglädje.

Efter kursen kommer du ha fått:

 • En ökad medvetenhet om vem du är
 • En större effektivitet i det du gör
 • Ökat fokus och mer närvaro
 • En förstärkt tro på dig själv, dina kvaliteter och förmågor
 • En minskad stress och ökad känsla av trygghet
 • Mer livsglädje
 • En sund kontroll över ditt liv
 • En ökad kontakt med dina behov
 • En tydlighet i din kommunikation
 • Starkare relationer då du hanterar konflikter bättre

Din investering:

2.500 kr inkl. moms. Det går att dela upp betalningen på fakturan om önskemål finns.
Hur anmäler jag mig till kursen?
Nämn rubriken med “Anmälan till Självkänslakurs” och skicka ett mejl till malin@drivkraften.one Om du inte fått svar inom två arbetsdagar, skicka ditt mejl igen.
Var?
Kursen är webbaserad och varar i sex veckor.
Hur?
Varje vecka får du en inspelad föreläsning med mig och arbetar sedan med dina hemuppgifter. Inga förkunskaper krävs. Malin Rosén som är din handledare är utbildad Kognitiv Coach och Terapeut, med flera års erfarenhet av att ha jobbat med förändringsprocesser.

Kursdel 1

Vision, värderingar, behov

Vi kartlägger först vart du befinner dig och de utmaningar som du har framför dig. Vi går igenom dina visioner och vad du vill ha för förändring eller klarhet när kursen är klar. Vi går igenom dina värderingar och behov för att se hur dina vanorna stämmer överens med det som är viktigt för dig. Vi skapar en plan för hur du kan skapa ett liv som stämmer bättre överens med den du vill vara.

Rädslor, egenskaper

Här hjälper vi dig att få bukt med din inre osäkerhet. När vi inte når våra mål handlar det ofta om att vi har rädslor som står i vägen och blir som ett motstånd, trots att vi tycker att vi försöker allt vi kan med vår förändring. Ibland kan förvirringen handla om att vi saknar en tydlig riktning och inte vet vilket vårt nästa steg ska vara. I denna kursdel hjälper vi dig att reda ut knutarna så du kan bli tydligare i vem du är och vad du vill.

Motivation

Att ta reda på vad som driver oss i olika situationer är avgörande för att vi ska kunna nå det vi vill. Om jag inte gör det som jag blir motiverad av kommer det ta betydligt längre tid för mig att lyckas. När jag vet vad jag vill och varför jag vill det blir vägen mycket enklare och tydligare att nå mina mål. Min vision är att fler ska nå sin fulla potential utan att behöva ta omvägar eller “råka” köra av motorbanan vid fel avfart i livet.

Självbild och valda sanningar

Att ta reda på vad som driver oss i olika situationer är avgörande för att vi ska kunna nå det vi vill. Om jag inte gör det som jag blir motiverad av kommer det ta betydligt längre tid för mig att lyckas. När jag vet vad jag vill och varför jag vill det blir vägen mycket enklare och tydligare att nå mina mål. Min vision är att fler ska nå sin fulla potential utan att behöva ta omvägar eller “råka” köra av motorbanan vid fel avfart i livet.

Kursdel 2

Känslohantering, relationer

För att få en bra självkänsla behöver vi förstå oss själva och det gör vi bäst genom våra känslor. Genom att ta reda på vilka känslor som är mest gynnsamma i ditt liv och vilka du eventuellt behöver förminska för att fylla på med nytt innehåll krävs en ärlig inventering. I denna del går vi igenom vad du brukar känna och varför du känner på det sätt som du gör. Vi tittar även på hur du kan skapa mer av de känslor du verkligen vill uppleva i ditt liv.

Framtid och feedback

I sista delen av kursen fokuserar vi på din framtid och bygger nya vanor som du kan leva efter för att fortsätta lyckas med det du tar dig för. Vi avslutar också med att sammanfatta alla dina framsteg som du gjort i denna resa med dig själv.

Rehabilitering för ätstörningar

Digitalt program för ätstörningar

För den som föredrar att arbeta med sin problematik på egen hand går det att kombinera vår terapi med de digitala programmet för ätstörningar som vi erbjuder. Detta program ger dig allt du behöver för att leva med mindre stress och mer glädje, fri från ätstörningar. Kursen består av 39 lektioner och riktar sig till både drabbade och anhöriga inom problematiken. Du har tillgång till kursen i 12 månader och kan genomföra den helt på distans. Skapare av kursen är Malin Rosén som föll ner i en allvarlig ätstörning under tonåren men som har jobbat sig upp till att idag vara helt frisk och utbildad terapeut.
 
Vem är kursen för? Om du lider av ätstörningar och bestämt dig för att du vill bli frisk får du med denna kurs en bra grund att stå på. Om du befinner dig i svår svält måste du först ta itu med de problemen innan du beställer kursen. I kursen får du konkreta tips och verktyg för hur du ska jobba med dig själv för att bli frisk. Kom ihåg att det trots allt är du som kommer göra jobbet med dig själv och det är inte alltid en dans på rosor. Jag, Malin, visar dig vilka vilka ”skor” du kan ta på dig och vilken ”väg” du kan välja, men det är du som behöver ta på dig dessa ”skor” och vandra denna resa framåt och starta ditt tillfrisknande mot den riktning som är rätt för dig.
För att du ska få ut så mycket som möjligt av kursen bör du kunna skriva under på dessa punkter:
 
 • Du vill ta tag i grundorsaken till att du blev sjuk och jobba för att för att bli frisk och fri på riktigt.
 • Du är redo att leva mer i den friska delen av dig själv och ta reda på vem du är i det friska.
 • Du har en känsla av att det är dags nu och börjar känna dig redo att tillfriskna, på riktigt.
 • Du känner dig stundtals för stark för att fortsätta tillåtas att hållas tillbaka av ätstörningen.
 • Du är redo att möta och låsa upp de blockeringar som står i vägen för att du ska kunna tillfriskna och finna allt det du önskar i ditt framtida friska liv.

 

Pris: Just nu har jag ett erbjudande på 2995 kronor inkl moms (ordinarie pris: 4995 kronor inklusive moms )