”Jag visste vilken typ av företag jag ville starta, trots det kom jag inte till skott. Jag var medveten om vilka rädslor och blockeringar jag hade och trodde att mitt egna företagande skulle förbli en dröm för att det kändes allt för oöverstigligt. Det var här Malin kom in, coachen som har förmågan att kliva in och hjälpa just där det sitter fast och gör det som känns omöjligt möjligt. Till alla er som vet som jag men även till er som inte är helt på det klara med vad ni vill, så vill jag varmt rekommendera Malin Rosén.

Oavsett hinder så är hon fenomenal på att hitta lösningar men även att hjälpa en igenom blockeringar. Hon klippte loss någon blockering inom mig. Så ta chansen att förverkliga det ni går och drömmer om, hjälpen finns närmre än ni tror!” – Maria, 48

_____

Podcasten vi driver:

Bakom varje personlig utveckling finns en drivkraft! Här får ni ta del av starka berättelser. Under #Drivkraftens vingar bor en podcast, föreläsningar, böcker, kurser och unikt för oss: vår energicoaching.

I podcasten fokuserar vi på alla områden inom personlig utveckling, mental träning och inre hälsa. Ni finner avsnitt med inspirerande mänskliga möten och gäster, allt inom avancerad självkännedom. Vägen från ditt huvud ner till ditt hjärta. Avsnitten består bland annat av samtal med personer som har ett tungt bagage, där ni får ta del av deras väg till känslomässig harmoni. Vi bjuder även in gäster med kraftfulla resor där de på olika sätt använt sig av sin inre drivkraft. Ni finner experter inom olika ämnen som pratar om hälsa och psykologi för att sprida kunskap och medvetenhet till att nå vår fulla potential. Min förhoppning är att allt fler ska få upp ögonen för personlig utveckling på ett djupare plan. Jag är helt säker på att världen skulle se bättre ut om fler vågade möta sig själva.

Prenumerera på iTunes

Låt #Drivkraften väcka din inre motivation!

 


I samarbete med: