Monica Sjödin – Skapa ett liv med ekonomisk frihet

Hej alla fina lyssnare.
Välkomna till ett nytt avsnitt!

Idag möter vi Monica Sjödin och vi pratar ekonomi. ”Hur kan du skapa ett liv i större frihet?” är en fråga vi tar med oss in i dagens podd. Vi ska inte behöva vänta tills klockan slår pension innan vi kan uppfylla våra drömmar och skapa ett liv på våra villkor.

Idag delar Monica med sig av hennes resa och hur hon lyckades navigera om livet vid 50 års ålder. Efter en tuff utbrändhet blev hennes liv aldrig sig likt igen och erfarenheterna tog henne vidare till att starta eget företag. Idag inspirerar och lär Monica ut inom privatekonomi och pension.

Monica driver Pensionsguiden där hon hjälper människor att se över sin ekonomi och skapa ett bättre ekonomiskt självförtroende. Att prata ekonomi och pension tycker många är tråkigt, men tänk om det faktiskt kan vara enklare än du tror med rätt hjälp, till och med kul och givande?

Genom enkla verktyg hjälper Monica dig med att justera livet åt det håll du vill. I podden delar hon med sig av tips på hur hon själv blev ekonomiskt fri.

Förut beskriver Monica hur hon levde från lön till lön, idag väljer hon om hon vill jobba eller inte.

”Jag ville ha en enklare tillvaro. Mindre stress och att inte bara leva för att jobba”, säger hon.

Men för det behövdes en ekonomi som hon inte hade. I podden får du tips på hur Monica lärde sig att spara på ett smidigt sätt. Kunde hon, kan du också!


Publicerat

i

,

av

Etiketter: