Livet handlar om val, medvetna som omedvetna. Många som kommer till mig säger att de inte varit med om något liknande förut. Jag har funderat och tidigare tänkte jag: Vet och känner inte alla såhär? Men det är inte så konstigt, länge har vi blivit matade med att förändringen sker i våra tankar och att vi måste lära oss att tänka rätt – jag jobbar inte alls på det sättet idag. Om det är något vi måste här i livet så bör det snarare vara att förstå vad vi känner och hur det påverkar oss då alla våra val styrs av våra känslor, yes thats the true story.
Ibland vet människor inte ens skillnaden på sina tankar och känslor och då är det inte så konstigt att många känner sig förvirrade och frågar sig själva varför livet inte går i den riktning som de vill. I mitt arbete drivs jag av att göra människor mer medvetna om sig själva, då behövs inga nya metoder eller verktyg för att tänka rätt, det handlar om att lära sig vad man känner så man senare kan om något KÄNNA RÄTT. Ingen mirakelkur behövs för något som bör vara så naturligt för oss. Tankarna vill göra det komplicerat, men att hitta tillbaka till dig själv är sällan så komplicerat, det är ett fotarbete men inget märkvärdigt egentligen. Många letar efter mirakelkurer istället för att ha tillit, tålamod och titta inåt trots att rastlösheten säger: SPRING, FLY – detta var jobbigt!
Vinsten vi får av detta inre arbete är att vi upplever oss ha en bättre kontakt med oss själva och starkare upplevelse av att vara skaparen över våra egna liv. Människor jag coachar ska gå ut i världen och känna att världen är deras, dem är skaparen av sina egna val och jag vet också att det är så dem känner. Ibland när jag förklarar för nya personer jag möter hur jag jobbar rynkar vissa ibland på ögonbrynen och tänker ”vadå, så enkel metod? hur är det möjligt?”. Sedan börjar processen och då gäller det att hålla sig i stolen:)
Låt kroppen sköta jobbet, din enda uppgift är att tillåta den att göra det. Många vill ha den där förbaskade kontrollen kvar, men tro mig – den ”riktiga” kontrollen över ditt liv kan manifestera sig först när du släpper viljan över att ha kontroll. Jag får nypa mig i armen när jag ser hur dessa människor, som knappt trodde på någon del i sig själva till en början, senare går ut och förändrar och skapar sina liv precis så som dem vill ha de. Det är magi vad människan kan åstadkomma när hon inser sin potential och accepterar den inför sig själv!
Halleluja säger jag bara! Fira dig själv idag, du fina människa som läste ända hit.

Vår coaching är för dig som är modig nog att möta dig själv. 

Categories:

Tags:

Comments are closed