Coaching

Coaching med fokus på självkänsla har kommit att bli min största passion och väcker liv i andras ”inre motorer”.  Min största passion är unga, för de är vår framtid. Genom att skapa en stark självkänsla och gott självledarskap kan vi minska den psykiska ohälsan och få fler unga att uppnå sin största potential genom att tro på sig själva och lära känna sig själva. Idag finns inte de verktyg som behövs för unga att skapa en trygg miljö att utforska sig själva i, jag är det vuxna bollplank som många i den åldern känner att de behöver. Alla behöver en mentor i någon form för att nå sina mål. Under mina år som ungdomscoach har jag sett tydliga resultat i hur ett gott välmående påverkar studierna i skolmiljön.

Jag har skapat ett unikt koncept som komprimerar allt jag gör i mina sessioner. Som utbildad Energiterapeut och Kognitiv Coach har jag funnit metoden som med tiden visat sig ge en stark effekt i människors liv. Det är min största vision att fler ska våga följa sin inre kompass och forma sina liv så som det är menat. Vi är här för att leva ett liv som både är meningsfullt och fyllt av glädje. Vi kom till denna värld för att utvecklas och för att kunna göra det behöver vi vara nyfikna på mer av oss själva. Detta skapar en ökad förståelse, ödmjukhet men också styrka inför oss själva och de människor vi har runt omkring oss. Inre trygghet smittar av sig och trygga individer skapar trygga miljöer där vi kan känna oss fria i att både vara oss själva och fokusera på den riktningen vi vill åt.

Kärleken till dig själv är ditt normaltillstånd. Det finns en anledning till att du är född till just den fantastiska människa som du är. Genom att hitta tillbaka till den nyfikenhet och livsglädje vi har med oss från start i livet, kan vi åstadkomma mirakel och kraftfulla förändringar i våra liv.

Pris: 600 kr / timme
Om du är ungdom, så har jag ungdomsrabatt. Hör av dig.

 

190814 Coach: Malin Rosén
Foto Rickard Nilsson
© Rickard Nilsson Bild AB

 

 

 

Referenser: 

She is a big woman in a small body, and teach you to be the same.

She is a good lecturer and you are often stuck for her way of conveying messages.

—–

Malin är ett kärleksfullt kraftpaket som coachar dig i all ödmjukhet och professionalitet mot ditt bästa jag. Hon är inte rädd för att utmana de delar du behöver titta lite extra på och hjälper dig att hitta kärnan till där du sitter fast snabbare än någon annan jag gått till.

—–

Det första ord som kom till mig är Kraft.

Du får människor att gå in i sin kraft.

Du är också ren och skär kraft.

 

190814 Coach: Malin Rosén
Foto Rickard Nilsson
© Rickard Nilsson Bild AB