Energicoaching

Allt är energi. Bilen behöver tankas med rätt bränsle/energi. Varje människa har en unik drivkraft och precis som bilen en inre motor. Jag hjälper dig att finna din motor som kan hjälpa dig ur det du upplever som bekymmer eller blockering just nu i ditt liv. När vårt inre förändras gör även vår omvärld det – fantastisk effekt, eller hur? Är du redo för att skapa resan som tar dig till ditt bästa jag?

Energicoaching har kommit att bli min största passion och väcker liv i andras ”inre motorer”.  Jag har skapat ett unikt koncept som komprimerar allt jag gör i mina sessioner. Som utbildad Energiterapeut och Kognitiv Coach har jag funnit metoden som med tiden visat sig ge en stark effekt i människors liv. Jag finns här för att hjälpa dig finna din fulla potential. Det är min största vision att fler ska våga följa sin inre kompass och forma sina liv så som det är menat. Vi är här för att leva ett liv som både är meningsfullt och fyllt av glädje. Vi kom till denna värld för att utvecklas och för att kunna göra det behöver vi vara nyfikna på mer av oss själva. Detta skapar en ökad förståelse, ödmjukhet men också styrka inför oss själva och de människor vi har runt omkring oss. Inre trygghet smittar av sig, på ett eller annat sätt.

Du kom till den världen för att vara fri. Du föddes fri, inom dig fanns inget kaos. Då fanns bara frid och kärlek. Kärleken till dig själv är ditt normaltillstånd. Det finns en anledning till att du är född till just den fantastiska människa som du är.

Pris: 700 kr / timme

 

190814 Coach: Malin Rosén
Foto Rickard Nilsson
© Rickard Nilsson Bild AB

 

 

 

Referenser: 

She is a big woman in a small body, and teach you to be the same.

She is a good lecturer and you are often stuck for her way of conveying messages.

—–

Malin är ett kärleksfullt kraftpaket som coachar dig i all ödmjukhet och professionalitet mot ditt bästa jag. Hon är inte rädd för att utmana de delar du behöver titta lite extra på och hjälper dig att hitta kärnan till där du sitter fast snabbare än någon annan jag gått till.

—–

Det första ord som kom till mig är Kraft.

Du får människor att gå in i sin kraft.

Du är också ren och skär kraft.

 

190814 Coach: Malin Rosén
Foto Rickard Nilsson
© Rickard Nilsson Bild AB