För dig som vill lyckas med din medialitet

 

Stärk kontakten med ditt högre jag

Idag pratas det mycket om hur vi kan hämta hem ny information från “molnet”, bara ett tryck på Google kan i samma sekund ge oss svaren som vi söker på information som redan finns dokumenterat. Men tänk om det är på samma sätt med oss själva, där du finner platsen inom dig som alla dina unika svar om dig själv finns? Genom denna kurs vägleder jag dig till denna plats för att du ska kunna ta bättre beslut, minska din oro eller stress och öka din livsglädje. I denna kurs vägleder jag dig genom guidade visualiseringsövningar och meditationsövningar som är individanpassade just dig.

Vi går under tre tillfällen igenom följande för att du ska kunna nå dina resultat:

  • Vision, vad exakt behöver du få klarhet i? Vad vill du ha förstått när kursen är klar?
  • Blockeringar, anledningen till att du inte nått uppnått din förändring ännu kan bero på blockeringar som du inte ser.
  • Vi tar reda på vad du behöver i denna resa och skapar en tydlig väg mellan ditt medvetande och ditt undermedvetna.
  • Vi förstärker relationen till ditt högre jag, där du kan hämta din svar och den styrka som du behöver.

Din investering:
2.000 kr inkl. moms. (Det går att dela upp betalningen på fakturan om önskemål finns). Om du har mig som vän på Facebook får du 20% rabatt.

Hur anmäler jag mig till Connect to the Cloud?
Kursen är under tre tillfällen och du väljer dina datum själv.
Nämn rubriken med “Anmälan till CTC” och skicka ett mejl till malin@drivkraften.one

Behövs några förkunskaper?
Kontakta mig så ser vi om du är lämplig att gå denna kurs, eftersom att vi arbetar med det undermedvetna är det viktigt att du känner dig bekväm med vissa meditationstekniker. Och att du har arbetat med dig själv en del tidigare.

 

“Jag har aldrig varit med om något liknande! Jag kom till Malin då jag under flera år tampats med scenskräck samtidigt som jag alltid haft en önskan om att kunna nå ut till människor genom scenen, bland annat behövde jag det i mitt nya yrke. Efter bara en session verkade något ha hänt med mig! Jag kan inte beskriva det med något annat ord än att det måste varit ren magi. Vad du än tampas med eller oroar dig för tycker jag du ska gå till Malin – det är en upplevelse som inte går att förklara! Du blir som pånyttfödd och finner en klarhet och styrka inom dig!”

– Caroline, 44