Kurser

Tillfriskna från ätstörningar – väck din inre drivkraft!

Denna kurs ger dig allt du behöver för att leva med mindre stress och mer glädje, fri från ätstörningar. Kursen består av 39 lektioner och riktar sig till både drabbade och anhöriga inom problematiken. Du har tillgång till kursen i 12 månader och kan genomföra den helt på distans. Författare av kursen är Malin Rosén som föll ner i en allvarlig ätstörning under tonåren men som har jobbat sig upp till att idag vara helt frisk och utbildad terapeut.

Vem är kursen för? Om du lider av ätstörningar och bestämt dig för att du vill bli frisk får du med denna kurs en bra grund att stå på. Om du befinner dig i svält måste du först ta itu med de problemen innan du beställer kursen. I kursen får du konkreta tips och verktyg för hur du ska jobba med dig själv för att bli frisk. Kom ihåg att det trots allt är du som kommer göra jobbet med dig själv och det är inte alltid en dans på rosor. Jag, Malin, visar dig vilka vilka ”skor” du kan ta på dig och vilken ”väg” du kan välja, men det är du som behöver ta på dig dessa ”skor” och vandra denna resa framåt och starta ditt tillfrisknande mot den riktning som är rätt för dig.

För att du ska få ut så mycket som möjligt av kursen bör du kunna skriva under på dessa punkter:

  • Du vill ta tag i grundorsaken till att du blev sjuk och jobba för att för att bli frisk och fri på riktigt.
  • Du vill öppna ditt hjärta till dig själv och börja försonas och förlåta, främst dig själv.
  • Du vill finna den friska du och leva mer i din friska sida.
  • Du vill ta vara på din potential och utveckla den du har potential till att vara mer än att utveckla och leva i ätstörningens mindre friska sidor.
  • Du har en känsla av att det är dags nu och börjar känna dig redo att tillfriskna, på riktigt.
  • Du känner dig stundtals för stark för att fortsätta tillåtas att hållas tillbaka av ätstörningen.
  • Du vill uppleva vem du är utan ätstörningen.
  • Du känner dig tillräckligt redo att släppa taget om ätstörningen.
  • Du är redo att möta och låsa upp de blockeringar som står i vägen för att du ska kunna tillfriskna och finna allt det du önskar i ditt framtida friska liv.

Pris: Just nu har jag ett julerbjudande på 2995 kronor inkl moms (ordinarie pris: 4995 kronor inklusive moms ).

Läs mer här: http://www.mindrecap.se/kurs/

Anhöriga:

Den 9/2 i Åhus Hamn klockan 13.00 – 15.00 hålls en anhörigträff. Hur är det som man att drabbas av tidiga ätstörningar och vad kan man som utomstående göra och vad bör man inte göra? Du kommer få stöd, svar på dina frågor och mer information kring vad ätstörningar handlar om och hur du från situation till situation kan agera. Skicka namn och telefonnummer till malin@drivkraften.one i din intresseanmälan.

Pris: 700 kr.

 

Självkänsla:

Nya SJÄLVKÄNSLA-GRUPPER startar 2020! Känn styrkan inför framtiden – när du blir ett team med dig själv som verkar för dig och inte emot dig själv.

Att träna upp ett starkt självledarskap (självkänsla) redan som ung har visat sig förebygga psykisk ohälsa och andra problem senare i livet. Det är mitt största syfte, att fler unga ska få må bra och känna sig fria i sig själva genom att följa det som de mår av, inte tvärtom. Stå upp för sig själva genom att lära känna sig själva, istället för att hamna i situationer de inte mår bra av.

Kursen handlar om att stärka sig själv och praktiskt använda sig utav detta i vardagen. Vi kartlägger specifika saker man vill arbeta med under de kommande träffarna, lägger fokus på de kvaliteter man har inom sig och använder dessa till att stärka upp de mer ”svaga delarna”. Det kan handla om allt från personliga saker till områden i livet med vänner, familj eller situationer i skolan. Jag hjälper kursdeltagarna med de utmaningar som de för tillfället känner att de har och stöttar dem mot den riktning de vill åt. Efter denna kurs känner man sig tryggare i sig själv och mer tillfreds med livet i övrigt. I detta kurspaket ingår ett gratis individuellt coachingsamtal (60 min) med mig utanför gruppen (värde 800kr).
Åldersgrupp: Grupp ett, 14-19 år. Grupp två, 19-25 år. Datum spikas så fort anmälningarna kommer in. Boka din plats i tid. Vi siktar mot februari/mars.

Jag (Malin Rosén) som är kursledare är utbildad Coach och Terapeut och har flera års erfarenhet av att ha coachat unga till ett bättre mående.